Pogoji poslovanja

PREGLED

To spletno mesto upravlja Mustang trade d.o.o., Kuratova ulica 11, 4000 Kranj, Slovenija. Na celotnem spletnem mestu se izrazi »mi«, »nas« in »naš« nanašajo na Mustang trade d.o.o., Kuratova ulica 11, 4000 Kranj, Slovenija. Mustang trade d.o.o. ponuja to spletno mesto, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na tem spletnem mestu na voljo vam, uporabniku, pod pogojem, da sprejmete vse tukaj navedene pogoje, pravila in obvestila.

Z obiskom našega spletnega mesta in/ali nakupom pri nas sodelujete v naši “storitvi” in se strinjate, da vas zavezujejo naslednji pogoji (“pogoji poslovanja”, “pogoji uporabe”), vključno z dodatnimi pogoji in pravili, na katere se sklicujemo tukaj in/ali so na voljo prek hiperpovezave. Ti pogoji veljajo za vse uporabnike spletnega mesta ne glede na obseg, namen ali vrsto uporabe.

Pred dostopom do našega spletnega mesta ali njegovo uporabo natančno preberite pogoje poslovanja. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas ti pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z vsemi pogoji, ne smete dostopati do spletnega mesta ali uporabljati katerekoli storitve.

Vse nove funkcije ali orodja, ki se dodajo trenutnemu spletnemu mestu, so prav tako predmet pogojev poslovanja. Najnovejšo različico Pogojev poslovanja lahko kadar koli najdete na tej strani. Pridržujemo si pravico, da posodobimo, spremenimo ali nadomestimo kateri koli del teh pogojev z objavo posodobitev in/ali sprememb na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da redno preverjate to stran za morebitne spremembe. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta ali dostop do njega po objavi kakršnih koli sprememb pomeni sprejetje teh sprememb.

 1. POGOJI SPLETNE TRGOVINE

S strinjanjem s temi pogoji poslovanja izjavljate, da ste polnoletni glede na zakone svoje države prebivališča ali da ste polnoletni glede na zakone svoje države prebivališča in ste nam dali soglasje, da lahko kateri koli od vaših mladoletnih vzdrževanih oseb uporablja to spletno mesto.
Naših izdelkov ne smete uporabljati v nezakonite ali nedovoljene namene, prav tako pri uporabi storitve ne smete kršiti zakonov v vaši jurisdikciji.
Na spletno mesto ne smete prenašati nobenih programskih črvov ali virusov ali kakršne koli kode destruktivne narave.
Kršitev katerega koli od Pogojev bo povzročila takojšnjo prekinitev vaših storitev.

 1. SPLOŠNI POGOJI

Pridržujemo si pravico, da vam kadarkoli in iz kateregakoli razloga zavrnemo izvedbo storitev.
Zavedate se, da se vaša vsebina (razen podatkov o kreditni kartici) lahko prenese nešifrirano in vključuje (a) prenose prek različnih omrežij ter (b) spremembe zaradi uskladitve in prilagoditve tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav. Podatki o kreditnih karticah so med prenosom prek omrežij vedno šifrirani.
Strinjate se, da brez našega izrecnega pisnega dovoljenja ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali nobenega dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali katerega koli stika na spletnem mestu, prek katerega se storitev zagotavlja.
Naslovi, uporabljeni v tem sporazumu, so vključeni le zaradi lažjega razumevanja in ga ne omejujejo ali nanj kako drugače vplivajo.

 1. TOČNOST, POPOLNOST IN PRAVOČASNOST INFORMACIJ

Ne odgovarjamo, če informacije, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso točne, popolne ali aktualne. Gradivo na tem spletnem mestu je namenjeno le splošnim informacijam in se nanj ne smete zanašati ali ga uporabljati kot edino podlago za sprejemanje odločitev, ne da bi se posvetovali s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali bolj aktualnimi viri informacij. Vsako zanašanje na gradivo na tem spletnem mestu je na lastno odgovornost.

To spletno mesto lahko vsebuje določene zastarele informacije. Zastarele informacije niso nujno aktualne in so vam na voljo le za referenco. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodabljati informacij na našem spletnem mestu. Strinjate se, da je vaša odgovornost, da spremljate spremembe na našem spletnem mestu.

 1. SPREMEMBE STORITEV IN CEN

Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali ukinemo storitev (ali kateri koli njen del ali vsebino) brez predhodnega obvestila.
Ne odgovarjamo vam ali kateri koli tretji osebi za kakršno koli spremembo, spremembo cene, začasno ali trajno ukinitev storitve.

 1. IZDELKI ALI STORITVE

Določeni izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno prek spletnega mesta. Teh izdelkov ali storitev je lahko omejena količina in jih je mogoče vrniti ali zamenjati le v skladu z našimi pravili o vračilu.
Potrudili smo se, da bi čim natančneje prikazali slike naših izdelkov, ki so prikazani v trgovini. Ne moremo zagotoviti, da bo prikaz katere koli barve na vašem računalniškem monitorju natančen.
Pridržujemo si pravico omejiti prodajo naših izdelkov ali storitev kateri koli osebi, geografski regiji ali jurisdikciji. To pravico lahko uveljavljamo za vsak primer posebej. Pridržujemo si pravico, da omejimo količine izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko po naši presoji kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenijo. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli prenehamo uporabljati katerikoli izdelek. Vsaka ponudba za katerikoli izdelek ali storitev na tem spletnem mestu je nična, na območjih, kjer ni zakonita ali je prepovedana.

Ne jamčimo, da bo kakovost izdelkov, storitev, informacij ali drugega gradiva, ki ga kupite ali pridobite, izpolnila vaša pričakovanja ali da bodo morebitne napake v storitvi odpravljene.

 1. TOČNOST PODATKOV O OBRAČUNU IN RAČUNU

Pridržujemo si pravico do zavrnitve vsakega naročila, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo količine, kupljene na osebo, gospodinjstvo ali naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana z istim uporabniškim računom, isto kreditno kartico in/ali naročila, ki uporabljajo isti računski in/ali dostavni naslov. Če spremenimo ali prekličemo naročilo, vas bomo o tem poskušali obvestiti preko elektronskega naslova in/ali naslovoa/telefonske številke, ki ste ju navedli ob oddaji naročila. Pridržujemo si pravico, da omejimo ali prepovemo naročila, za katera se po naši presoji zdi, da so jih oddali trgovci, preprodajalci ali distributerji.

Strinjate se, da boste za vse nakupe v naši trgovini zagotovili aktualne, popolne in točne podatke o nakupu in računu. Strinjate se, da boste nemudoma posodobili podatke o svojem računu in druge podatke, vključno z vašim e-poštnim naslovom ter številkami in datumi veljavnosti kreditnih kartic, da bomo lahko dokončali vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali.

Za več podrobnosti si oglejte naš pravilnik o vračilih.

 1. NEOBVEZNA ORODJA

Lahko vam omogočimo dostop do orodij tretjih oseb, ki jih ne spremljamo, ne nadzorujemo in nimamo vpliva nanje.
Potrjujete in se strinjate, da dostop do teh orodij zagotavljamo “kot je” in “kot je na voljo” brez kakršnih koli jamstev, izjav ali pogojev in brez kakršne koli potrditve. Nimamo nobene odgovornosti, ki bi izhajala iz vaše uporabe izbirnih orodij tretjih oseb ali bi bila z njo povezana.
Vsako uporabo neobveznih orodij, ki so na voljo prek spletnega mesta, izvajate izključno na lastno odgovornost in po lastni presoji ter se morate prepričati, da ste seznanjeni s pogoji, pod katerimi orodja zagotavljajo zadevni ponudniki tretjih oseb, in da se z njimi strinjate.
V prihodnosti lahko prek spletnega mesta vključimo tudi nove storitve in/ali funkcije (vključno z izdajo novih orodij in virov). Za takšne nove funkcije in/ali storitve prav tako veljajo ti Pogoji poslovanja.

 1. POVEZAVE TRETJIH OSEB

Nekatere vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb.
Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za preverjanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti ter ne jamčimo in ne bomo imeli nobene odgovornosti za gradiva ali spletna mesta tretjih oseb ali za kakršno koli drugo gradivo, izdelke ali storitve tretjih oseb.

Ne odgovarjamo za nobeno škodo ali poškodbe, povezane z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali drugih transakcij, opravljenih v povezavi s spletnimi mesti tretjih oseb. Preden se lotite kakršne koli transakcije, natančno preglejte pravila in prakse tretjih oseb ter se prepričajte, da jih razumete. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb je treba nasloviti na njih.

 1. PRIPOMBE UPORABNIKOV, POVRATNE INFORMACIJE IN DRUGI PRISPEVKI

Če na našo zahtevo pošljete določene posebne prispevke ali brez naše zahteve pošljete ustvarjalne ideje, predloge, načrte ali drugo gradivo prek spleta, e-pošte, po pošti ali kako drugače (skupaj imenovani “komentarji”), se strinjate, da lahko kadar koli in brez omejitev urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo in drugače uporabljamo v katerem koli mediju vse komentarje, ki nam jih pošljete. Nismo in ne bomo dolžni (1) varovati zaupnosti nobenih komentarjev; (2) plačati nadomestila za komentarje; ali (3) odgovoriti na komentarje.

Po lastni presoji lahko spremljamo, urejamo ali odstranjujemo vsebine, za katere menimo, da so nezakonite, žaljive, grozeče, obrekljive, žaljive, pornografske, obscene ali kako drugače neprimerne ali kršijo intelektualno lastnino katere koli stranke ali te Pogoje poslovanja, vendar k temu nismo zavezani.

Strinjate se, da vaši komentarji ne bodo kršili nobene pravice tretje osebe, vključno z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami, zasebnostjo, osebnostnimi pravicami ali drugimi osebnimi ali lastninskimi pravicami. Poleg tega se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali žaljivega ali kako drugače nezakonitega, žaljivega ali nespodobnega gradiva ali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko kakor koli vplivala na delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta. Ne smete uporabljati lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da niste vi, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora komentarjev. Sami ste odgovorni za vse svoje komentarje in njihovo točnost. Za komentarje, ki jih objavite vi ali katera koli tretja oseba, ne prevzemamo nobene odgovornosti in ne odgovarjamo zanje.

 1. OSEBNI PODATKI

Vaše posredovanje osebnih podatkov prek trgovine ureja naš pravilnik o zasebnosti. Če si želite ogledati naš pravilnik o zasebnosti.

 1. NAPAKE, NETOČNOSTI IN OPUSTITVE

Občasno se lahko na našem spletnem mestu ali v storitvi pojavijo informacije, ki vsebujejo tipkarske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške dostave izdelkov, čas prevoza in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila (tudi po oddaji naročila) popravimo napake, netočnosti ali izpuste ter spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so informacije v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu netočne.

Ne prevzemamo obveznosti posodabljanja, spreminjanja ali pojasnjevanja informacij v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu, med drugim tudi informacij o cenah, razen če to zahteva zakon. Noben določen datum posodobitve ali osvežitve, ki se uporablja v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu, ne sme pomeniti, da so bile vse informacije v storitvi ali na katerem koli povezanem spletnem mestu spremenjene ali posodobljene.

 1. PREPOVEDANE RABE

Poleg drugih prepovedi, določenih v Pogojih poslovanja, vam je prepovedana uporaba spletnega mesta ali njegove vsebine: (a) v nezakonite namene; (b) nagovarjati druge k izvajanju ali sodelovanju pri nezakonitih dejanjih; (c) kršiti mednarodne, zvezne, pokrajinske ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne odloke; (d) kršiti ali posegati v naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovati, zlorabljati, žaliti, škodovati, obrekovati, klevetati, zaničevati, ustrahovati ali diskriminirati na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, narodnosti, rase, starosti, narodnosti ali invalidnosti; (f) predložiti lažnih ali zavajajočih informacij; (g) nalagati ali prenašati virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali bi lahko bila uporabljena na kakršen koli način, ki bi vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta; (h) zbirati ali slediti osebnim podatkom drugih; (i) za pošiljanje nezaželene pošte; (j) za kakršne koli nespodobne ali nemoralne namene; ali (k) za vmešavanje v varnostne funkcije storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih mest ali interneta ali za izogibanje tem funkcijam. Pridržujemo si pravico, da zaradi kršitve katere koli od prepovedanih uporab prekinemo vašo uporabo storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta.

 1. ODPOVED JAMSTEV; OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ne zagotavljamo, ne zastopamo in ne jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve neprekinjena, pravočasna, varna ali brez napak.
Ne jamčimo, da bodo rezultati, ki jih lahko dobimo z uporabo storitve, točni ali zanesljivi.

Strinjate se, da lahko občasno odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadar koli prekličemo storitev, ne da bi vas o tem obvestili.

Izrecno se strinjate, da storitev uporabljate le na lastno odgovornost. Storitev ter vsi izdelki in storitve, ki vam jih zagotavljamo prek storitve, so (razen če to izrecno navedemo) zagotovljeni “takšni, kakršni so” in “na voljo” za vašo uporabo, brez kakršnih koli izrecnih ali implicitnih zagotovil ali pogojev, vključno z vsemi implicitnimi zagotovili ali pogoji o primernosti za prodajo, prodajni kakovosti, primernosti za določen namen, trajnosti, naslovu in nedotakljivosti.
Mustang trade d.o.o., naši direktorji, uradniki, zaposleni, pridružene družbe, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licenc v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršno koli poškodbo, izgubo, zahtevek ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kazensko, posebno ali posledično škodo kakršne koli vrste, vključno, brez omejitev, z izgubljenim dobičkom, izgubljenimi prihodki, prihranki, izgubo podatkov, nadomestnimi stroški ali podobno škodo, ki bi temeljila na pogodbi, prekršku (vključno z malomarnostjo), strogo odgovornostjo ali kako drugače, ki izhaja iz vaše uporabe katere koli storitve ali katerih koli izdelkov, pridobljenih s storitvijo, ali za katero koli drugo zahtevo, ki je kakor koli povezana z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, med drugim vključno z napakami ali opustitvami v kateri koli vsebini ali kakršno koli izgubo ali škodo, nastalo zaradi uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), objavljene, posredovane ali drugače dostopne prek storitve, tudi če ste bili obveščeni o možnosti njihove uporabe. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, je v takšnih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena v največjem zakonsko dovoljenem obsegu.

 1. ODŠKODNINSKA ODGOVORNOST

Strinjate se, da boste družbi Mustang trade d.o.o. in našim matičnim, hčerinskim in povezanim podjetjem, partnerjem, uradnikom, direktorjem, zastopnikom, izvajalcem, izdajateljem licenc, ponudnikom storitev, podizvajalcem, dobaviteljem, pripravnikom in zaposlenim povrnili škodo, vključno z razumnimi odvetniškimi stroški, za vse zahtevke, ki jih bo vložila tretja oseba zaradi ali zaradi vaše kršitve teh pogojev poslovanja ali dokumentov, na katere se ti nanašajo, ali zaradi vaše kršitve zakona ali pravic tretjih oseb, ter da jih boste branili in varovali.

 1. LOČLJIVOST

Če se ugotovi, da je katera koli določba teh Pogojev poslovanja nezakonita, nična ali neizvršljiva, je takšna določba kljub temu izvršljiva v največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, neizvršljivi del pa se šteje za ločenega od teh Pogojev poslovanja; takšna ugotovitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.

 1. PRENEHANJE

Obveznosti in obveznosti strank, ki so nastale pred datumom odpovedi, ostanejo v vseh pogledih veljavne tudi po odpovedi te pogodbe.
Ti Pogoji poslovanja veljajo, dokler jih ne prekličete vi ali mi. Te Pogoje poslovanja lahko kadar koli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev, ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.

Če izključno po naši presoji ne izpolnjujete ali sumimo, da ne izpolnjujete kateregakoli pogoja ali določbe teh Pogojev poslovanja, lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila prekinemo to pogodbo, pri čemer ste dolžni poravnati vse zapadle zneske do vključno datuma prekinitve; in/ali vam lahko ustrezno zavrnemo dostop do naših storitev (ali kateregakoli njihovega dela).

 1. CELOTNA POGODBA

Če ne uveljavljamo ali izvršujemo katere koli pravice ali določbe teh Pogojev poslovanja, to ne pomeni, da smo se taki pravici ali določbi odpovedali.
Ti Pogoji poslovanja in vsi pravilniki ali pravila delovanja, ki smo jih objavili na tem spletnem mestu ali v zvezi s storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in dogovor med vami in nami ter urejajo vašo uporabo storitve in nadomeščajo vse predhodne ali sočasne sporazume, sporočila in predloge, ustne ali pisne, med vami in nami (med drugim tudi vse predhodne različice Pogojev poslovanja).
Morebitne nejasnosti pri razlagi teh Pogojev poslovanja se ne razlagajo v škodo stranke, ki je pripravila osnutek.

18. – PRAVO, KI UREJA PODROČJE

Te pogoje storitve in vse ločene pogodbe, s katerimi vam zagotavljamo storitve, urejajo in se razlagajo v skladu z zakoni države proizvajalke.

 1. SPREMEMBE POGOJEV POSLOVANJA

Najnovejšo različico Pogojev poslovanja si lahko kadarkoli ogledate na tej strani.
Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali nadomestimo katerikoli del teh pogojev poslovanja z objavo posodobitev in sprememb na našem spletnem mestu. Vaša odgovornost je, da redno preverjate naše spletno mesto glede sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do našega spletnega mesta ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev pomeni, da se s temi spremembami strinjate.

 1. KONTAKTNI PODATKI

Vprašanja o pogojih poslovanja nam lahko pošljete na naslov info@vrumvrum.si.

Košarica

0
image/svg+xml

V košarici še ni izdelkov.

Continue Shopping